Mafya Konulu En İyi Filmler

0 12.644

En iyi mafya filmleri nasıl çekiliyor. Mafya filmleri listesini sayfamızda bulabilirsiniz. En iyi 10 mafya filmi önerisi.
Efsane oyuncu Edward G. Robinson‘ın başrolde yer aldığı 1931 yapımı Little Caesar filmi mafya konulu filmlerin bir başlangıç noktası olarak kabul edilebilir. 1930’lardaki kısa süreli mafya filmi çılgınlığının kıvılcımını yakan bu film, sonraki yıllarda mafya filmlerine ilham kaynağı olmaya devam etti.

İzlemeye Değer Mafta Filmleri Tavsiyesi

Mafya, sinema tarihindeki en iyi senaryolar yaratılırken sinemacılara fazlasıyla ilham veren konulardan biri. Mafya filmlerindeki, dram aksiyon ve karakterlerin yüzleşmek zorunda kaldıkları ahlaki çelişkiler sinema izleyicisini ekran başına kilitleyip daha fazlasını merak etme dürtülerini öne çıkarmıştır.

Mafya filmleri senaryo, özel efektler ve büyüleyici oyuncu kadrosuyla filmlerin üst düzey olmasını ve sinemaseverlere keyif vermesini sağlamıştır. Sizler için en iyi mafya filmlerini listeledik.

Scarface 1983

Scarface 1983

Film Hakkında: 1980’de Miami’de, azimli ve çok hırslı bir Kübalı göçmen bir uyuşturucu kartelini devralır.

 

The Godfather 1972

The Godfather 1972

Film Hakkında: Bir organize suç hanedanının yaşlanan aile reisi, gizli imparatorluğunun kontrolünü fazla hevesli olmayan oğluna devreder.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın