Geçmişten Bugüne Hızlı ve Öfkeli

0 5.716

Bu hafta Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 7 sinema izleyicisiyle buluşacak. Efsaneleşen serilerin arasına adını yazdıran yapım vizyona girdiği yıllarda gişe canavarına dönüştü.

Her yeni filmde maceradan maceraya atlayan Dom (Vin Diesel) ve ekibi serinin yeni filmi olan Hızlı ve Öfkeli 7’de normal bir hayat yaşamak için ABD’ye evlerine dönmüştür. Ancak Owen’ın ağabeyi Ian Shaw kardeşinin intikamı için döner. Dom ve ekibi Han’ın ölümünü öğrendikten sonra Han’ı öldüren adamı (Jason Statham) ortadan kaldırmak için yola koyulurlar.

Serinin ana karakterlerinden biri olan Paul Walker’ın trajik bir kazayla aramızdan ayrılmasıyla farklı bir anlam kazanan Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filminden bu yana fragman ve posterlerini sizler için hazırladık.

Hızlı ve Öfkeli (2001)

Silahlı soygun olaylarını araştırmakla görevli polis memuru Brian O’Conner (Paul Walker) araba yarışçısı olarak Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) takımına girer. Çetenin bazı üyeleri Brian’dan şüphelenince Brian kendisini tehlikenin içinde bulur. Sadakatini gösterme vakti gelmiştir.

Daha Hızlı Daha Öfkeli (2003)

Brian O’Connor (Paul Walker) artık polisliği bırakmıştır. Ancak hükümet tarafından özel bir görev için Miami’ye gönderilmesi ve gizli ajan olarak bir çetenin içine sızmasına karar verilir. Böylece yanına eski arkadaşı Roman Pearce’ı da alarak, şehrin en tehlikeli uyuşturucu çetelerinden birinde sürücü olarak görev almaya başlarlar.

Monica adındaki bir başka kadın ajan ise çoktan çetenin lideri Verone’un sevgilisi olarak içeri sızmıştır. Gün geçtikçe çete içinde güven kazanan Brian ve Roman, eğer çeteyi suç üstü yakalayarak adalete teslim ederlerse daha önceki suçlarından aldıkları tüm cezaları silinecektir…

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın