Yeni Dizi Çınarın Gölgesinde Dikkat Çekiyor!

0 301

Çınarın Gölgesinde dizisi ne zaman yayınlanacak? Çınarın Gölgesinde dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı mı? Çınarın Gölgesinde dizisi ne zaman başlayacak? Çınarın Gölgesinde dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Çınarın Gölgesinde dizisine ait ilk detaylar…
Günlük dizi İki Dünya Arasında ile iyi bir başarı elde eden Samanyolu TV ekranları yeni sezona Çınarın Gölgesinde adlı dizi ile başlayacak. İşte Çınarın Gölgesinde dizisinin detayları…

Ekranlara getirdiği günlük dizilerle başarı sağlayan Samanyolu TV, yeni günlük dizisi Çınarın Gölgesinde sezonu açıyor. İki Dünya Arasında adlı günlük dizisiyle istediği reytinglere ulaşan kanalda yayınlanacak olan Çınarın Gölsesinde genç oyuncu kadrosuyla merak uyandırıyor. Dizide Pelin Bölükbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Ali Alper Türkan, Sevinç Erol, Esra Yıldıran, Ayşegül Aslan ve Ömer Çaltılı gibi oyuncular yer alıyor.

Hikayesiyle merak uyandıran Çınarın Gölgesinde dizisi; bir iftira sonucu ömrünün en güzel yıllarını parmaklıklar ardında geçiren hem çocuklarını, hem kocasını, hemde özgürlüğünü kaybeden Çınar adındaki bir kadının, 20 yıllık esaretinin ardından her biri bir tarafa savrulan ailesini bir araya getirme çabasına odaklanıyor.

Her bölümü 120 dakika olarak ekranlara gelecek olan dizi ekran başındaki izleyicilere sinema tadında günlük dizi keyfi sunuyor. 5.000 metre karelik dev bir platonun oluşturulduğu ve ilk bölüm çekimleri için yaklaşık yarım milyon dolarlık bir harcamanın yapıldığı dizinin yeni sezonda oldukça ses getirmesi planlanıyor.

”ÇINARIN GÖLGESİNDE” 3 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN HER GÜN SAMANYOLU TV EKRANLARINDA!

Ahu Atılgan ve İlyas Yavuz’un yönetmenliğini Mustafa Bilgiç’in de yapımcılığını üstlendiği Çınarın Gölgesinde dizisi ”Küçük Gelin” ve ”İki Dünya Arasında” dizilerinin senaristi, Erkan Çıplak tarafından kaleme alındı. Dizi 3 Ağustos tarihinden itibaren her gün saat 19:00’da Samanyolu TV ekranlarında.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın