Filinta Yeni Sezonda Daha Aksiyon Dolu!

0 142

Önemli oyuncuları ve konusuyla ilk sezonunda adından söz ettiren TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta’nın yönetmeni değişti! Yeni yönetmen dizi ile ilgili yeni detaylar verdi.

Yayınlanmaya başlamasından bu yana önemli bir hayran kitlesi edinen Filinta dizisi yeni sezonda bomba gibi geliyor. Yeni sezonda sürprizlerle gelecek olan dizinin eski yönetmeni Ömer Gökhan Erkut yönetmen koltuğunu sinema ve dizi dünyasında önemli işlere imza atan Osman Kaya‘ya emanet ediyor.

Lise Defteri, Emret Komutanım, Karadağlar, Kurt Kanunu, Acayip Hikayeler, Kaçak gibi dizilere Beyza’nın Kadınları, Banyo gibi önemli yapımlara imza atan Kaya, geçtiğimiz sezon ikinci yönetmen olarak yer alıyordu. Osman Kaya; ”Filinta’nın aksiyon ve tarihi dünyasına enerjisini ve yeteneğini de katan Osman Kaya, bu sezon ‘Filinta’nın başarılı çıtasını biraz daha yukarı taşıyan bir yönetmenlik hikayesine de imzasını atmayı hedefliyor.

Dizinin genç ve yetenekli yönetmeni Osman Kaya, Filinta dizisinin gelecek sezon için gerçekleşecek yenilikleri hakkında konuştu: “Seyircimize, hikayenin ve karakterlerin iç dinamizminin değiştiği, aksiyonu bol, görsel efektlerin daha yoğun, dinamik bir Filinta dünyası sunmayı vaad ediyoruz. İçerisinde, Yüceler Meclisi’nden Gizli Servis’e ve daha birçok yeni mekan, hikaye ve karakterlerin yer alacağı sürprizleri barındıran bir Filinta dünyası sunacağız. Ana mekanımız olan Karakol’un dışına çıkıyoruz. Seyirciyi bomba gibi sürprizler bekliyor. Dolayısıyla bizler de yeni sezon için çok heyecanlıyız.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın