Dedikodular Doğru Çıktı! Prison Break 2016’da Geliyor!

0 186

Dedikoduları ortalarda dolanan Prison Break’ın geri döneceği Fox’un CEO görevini yürüten Dana Walden ve Gary Newman’ın açıklamalarıyla kesinleşmiş oldu. Prison Break 2016’da ekranlarda!

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada fazlasıyla dedikodusu dönen Prison Break, mini dizi olarak geri döneceği dedikodusu ufak çaplı bir heyecan yarattı. Dizi hayranlarının attığı tweetlerle trend topic olmayı başardı. Ancak bu süre boyunca Fox kanalından kesin bir bilgi gelmedi.

Uzun süredir konu ile ilgili sessiz kalan Fox kanalı yönetimi sonunda sessizliğini Television Critics Association‘ın her yıl düzenlediği etkinlikte bozdu. Fox’un CEO’ları Dana Walden ve Gary Newman, yaklaşık iki aydır ortalarda dolanan dedikoduyu doğruladı ve Prison Break‘ın mini dizi olarak yeniden ekranlara geleceğini açıkladı. Wentworth Miller ve Dominic Purcell‘in geri döneceği mini dizi hakkında konuşan Walden;

Yeni proje Prison Break’ın devamı olarak tanımlanabilir. Dizinin karakterlerini son sezonda bıraktığımız yerden bir kaç sene sonrasında izleyeceğiz. Prison Break’ın ana karakterleriyle birlikte Michael ve Lincoln kardeşler de dizide boy gösterecek. Final bölümünde yaşananların ardında akıllarda kalan soru işaretleri de kesinlikle aydınlatılacak” dedi.

Prison Break’ın final niteliği taşıyan son bölümü Prison Break: The Final Break‘te, Sara’yı hapisten kurtamaya çalışan Michael Scofield ölmüştü. Bununla ilgili detaylara da değinen Gary Newman, dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Paul Scheuring‘in karakterlerin neden hayatta olduklarına dair mantıklı ve inandırıcı açıklamalar getireceğini söyledi.

Henüz geliştme aşamasında olan Prison Break‘ın 10 bölümlük mini projesi 2016 yılında hayranlarıyla buluşacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın