Kara Sevda’nın Su Altı Sahneleri Merak Uyandırıyor!

0 111

Kara Sevda dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 14 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak olan dizinin su altı sahneleri dikkatleri çekiyor!

Oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisi için heyecanlı bekleyiş sona ermek üzere. Ay Yapım‘ın yapımcılığını üstlendiği Star TV’nin yeni dizisi ilk bölümüyle nefesleri kesecek gibi görünüyor. 14 Ekim Çarşamba günü 20:00’de ekranlara gelecek olan dizinin ilk bölümünde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘ün hayat verdiği Kemal ve Nihan karakterlerinin su altındaki sahneleri ekranlara gelecek.

16 saatte tamamlanan sahneler için oyuncular toplamda 8 saat suyun içerisinde kaldı. İki farklı sahnenin zorlu çekimlerinin hazırlığında ağırlıklı olarak nefes egzersizi eğitimi alan oyuncular başarılı sahneler çıkarttı. Ekran başındaki izleyicilerin nefesini kesecek sahneler; 3 güvenlik dalgıcı, 2 kameraman dalgıç, 1 fotoğraf dalgıcı ve eğitmenler eşliğinde çekildi.

Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün‘ün senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen gibi isimler de yer alıyor. Merakla beklenen dizi Kara Sevda, 14 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’de Star TV ekranlarında!

Kara Sevda Dizisi Su Altı Sahneleri

Kara Sevda Dizisi Su Altı Sahneleri

Kara Sevda Dizisi Su Altı Sahneleri

Kara Sevda Dizisi Su Altı Sahneleri

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın