Son 5 Yılın En İyi Aksiyon Filmleri | Film Tavsiyesi

0 10.221

2010 yılından bu yana vizyona giren filmlerin bir çoğu replikleri, unutulmaz sahneleri, oyuncuları ve konularıyla hafızalarımızda yer edindi edinmeye de devam edecek. Sizler için son 5 yılın en iyi aksiyon filmlerini bir araya getirdik.

Aksiyon filmi denilince akıla dur durak bilmeyen nefes kesen sahnelerin geldiği doğrudur. Büyüleyici oyuncu kadroları, bol patlamalı ve silahlı sahneler, hız limitlerini zorlayan arabalar, ustaca sergilenen dövüş sahneleri, listemizde yer alan filmlerin hepsinin ortak noktası var: hepsi son 5 yılın en beğenilen aksiyon filmlerinden!

Son Yılların En İyi Aksiyon Filmleri

Bu filmlerin bazıları, sinemaseverler tarafından pek hoş karşılanmasada bazıları tarafından ise müthiş yapım olmalarıyla hafızalara kazınıyor. Bu filmlerde kendi aralarında casus filmi, dövüş filmi, felaket filmi gibi farklı farklı alt türlere ayrılıyor.

Hazırlamış olduğumuz galeride 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yılının en iyi aksiyon filmleri yer alıyor. İzlemiş olduğunuz filmlerin bazıları galeride yer alsa da henüz izlemediğiniz filmler sizler için güzel bir film tavsiyesi olacaktır. İşte son 5 yılın en iyi aksiyon filmleri…

2010 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

2011 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

2012 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

2013 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

2014 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

2015 yılının en iyi aksiyon filmleri için tıklayınız.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın