Erdal Beşikçioğlu Breaking Bad Projesi Hakkında Konuştu!

0 60

Behzat Ç dizisinde Başkomiser Behzat karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Erdal Beşikçioğlu son dönemde gündemde olan Breaking Bad uyarlaması hakkında konuştu.

Son olarak geçtiğimiz yıl vizyona giren Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmiyle izleyicilerin karşısına çıkan Erdal Beşikçioğlu, son projesinden önce Reaksiyon, Leyla ile Mecnun ve adından sıkça söz ettiren Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Başkomiser Behzat karakteriyle ekranlara gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberler Erdal Beşikçioğlu’nun Breaking Bad dizisinin Türkiye uyarlamasında Bryan Cranston‘ın canlandırdığı Walter White karakterini canlandıracağı yönündeydi.

46 ismiyle Star TV ekranlarında yayınlanacağı ve Yasemin Allen ile birlikte Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolde yer alacağı dedikoduları çıkan dizi hakkında Beşikçioğlu açıklama yaptı. Bir Delinin Hatıra Defteri adlı tiyatro oyununda izleyicilerin karşısına çıkan Beşikçioğlu, ”sahneden indik ve yemeğe geldik, Breaking Bad dizisinin telifini alamadık bu yüzden farklı bir proje yapacağız. Yasemin Allen, Melis Birkan ve Behzat Ç. ekibinden isimlerle oynayacağız” dedi.

Yeni projelerin dışında kalan zamanını tiyatroya ayırdığını söyleyen Beşikçioğlu, son dönemlerde güzel oyunların yazılmadığını belirtti ve “Yılmaz Erdoğan keşke biraz daha oyun yazabilse de BKM‘de oynasak” diyerek Erdoğan’a mesaj yolladı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın