Men in Black 4 Geliyor! Yeni Başrol Kadın Ajan Olacak!

0 12.844

Will Smith’in başrolünde yer aldığı Siyah Giyen Adamlar serisine devam filminin çekileceğini yapımcılar açıklamıştı. Yeni gelen detaylar seriyi başka bir yöne doğru çekiyor.

Men in Black, ülkemizde Siyah Giyen Adamlar ismiyle 1997’de vizyona girmiş ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. 2002’de ikinci filmi, 2012 yılında ise üçüncü film vizyona girmiş ve üç filmlik bir seri haline gelmişti. İlk filmden bu yana Tommy Lee Jones ve Will Smith filmlerde başrol oynamıştı. Yapımcılardan gelen detaylara göre Siyah Giyen Adamlar serisine bir yeni film daha eklenecek ve yeni filmde karşımıza kadın bir ajan çıkacak.

siyah giyen adamlar 4 izle

Siyah Giyen Adamlar 4 Çıkacak Mı?

Serinin yapımcıları Laurie MacDonald ve Walter Parkes kısa zaman önce I am Legend (Ben Efsaneyim), I, Robot (Ben, Robot) ve The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme) ve gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Suicide Squad (İntihar Timi) filminde izleyeceğimiz Will Smith‘in kadroya dönse de dönmese de Man in Black serisini geliştirmekte olduklarını duyurmuşlardı.

Siyah Giyen Adamlar 4 Ne Zaman Çıkacak?

BBC’ye röportaj veren yapımcılar Man in Black 4‘te bir kadın ajanın ana karkater olacağını duyurdu. Will Smith için “Asla asla demeyin.” ifadesini kullanan MacDonald, “Yeni farklı bir şeyler icat etmeye çalışıyoruz ama şunu söyleyebilirim ki, Men in Black evrenine geri dönmek çok farklı bir his.” Gelişmelere göre yeni Siyah Giyen Adamlar filminde bir kadın başrol oyuncusu göreceğiz ancak şimdilik bu rol için seçilmiş bir isim yok. Proje geliştirilme aşamasında olduğu için Siyah Giyen Adamlar 4 için bir vizyon tarihi verilmedi.

men in black 4 izle

Siyah Giyen Adamlar Spin-Off Filmi Geliyor!

Yukarıda vermiş olduğumuz bilgilerle birlikte yönetmen koltuğunda en son Hızlı ve Öfkeli 8’i çeken F. Gary Gray’in oturduğu bir proje hazırlıkları var. Henüz ismi belli olmayan Siyah Giyen Adamlar filminin senaristleri Lowell Cunningham, Matt Holloway, Art Marcum olarak belirlenmişken oyuncu kadrosunda da önemli isimler geçiyor. Rolü henüz belirtilmemesine karşın Marvel süper kahraman aleminde Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth ve Thor: Ragnarok filminde Valkyrie olarak gördüğümüz Tessa Thompson oyuncu kadrosunda yer alıyor. Spin-off projenin vizyona giriş tarihi ise 17 Mayıs 2019 olarak belirtildi.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın