Sinemanın En İyi Dövüş Sahneleri

0 8.733

Aksiyon tutkunlarının filmden beklediği görmek istediği sahneler vardır. Onlardan biri kuşkusuz ana karakterin bir kişi veya birçok kişiyi pataklaması! İşte sizler için o filmlerde bulunan ana karakterlerin en iyi dövüş sahneleri hazırladık.

Aksiyon filmlerinin olmazsa olmazlarından dövüş sahneleri sinemaseverleri büyülemeye devam ediyor. Bol silah sesi, çarpışan arabalar, yaşanan kaos ve patlamaların yanı sıra filmin başrol oyuncusunun kötü karakterlerle birebir dövüş sahneleri izleyicinin beklentileri arasında. Geçmişten günümüze vizyona giren ve izlediğiniz fimlerden hafızalarınıza kazınanları hatırlamaya, henüz izlemediklerinizi görmeye ne dersiniz?

Galeride, aksiyon tutkunlarının sevdiği isim Jason Statham, Bourne serisinin efsane ismi Matt Damon, aksiyon ve hız tutkunlarının izlemekten bıkmadığı seri Hızlı ve Öfkeli‘nin devleri Vin Diesel ve Dwayne Johnson‘un dövüş sahnelerini izleyebilirsiniz. Galeride ayrıca dövüş sanatlarını filmlerde tüm ustalıklarıyla sergileyen Jet Li, Iko Uwais, Donnie Yen, Tony Jaa gibi isimlerin unutulmaz dövüş sahnelerini sizler için hazırladığımız en iyi dövüş sahneleri galerisinde bulabilirsiniz.

Ninja Assassin / Ninja’nın İntikamı

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Oyuncular: Rain, Joon Lee, Jonathan Chan-Pensley, Ill-Young Kim, Yuki Iwamoto, Ben Miles, Naomie Harris

Transporter 3 / Taşıyıcı 3

Tür: Aksiyon, Suç, Macera
Oyuncular: Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand, Robert Knepper, Jereon Krabbé, Alex Kobold, David Atrakchi

Kill Bill: Vol. 1

Tür: Aksiyon
Oyuncular: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah, Lucy Lui, Vivica A. Fox, Darly Hannah, David Carradine, Michael Madsen, Julie Dreyfus

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın