Prison Break’in Yeni Versiyonu İçin 10 Bölümlük Sipariş!

0 134

Döneminin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Prison Break için yeni gelişmeler yaşanıyor. Daha önce sosyal medyayı sallayan söylentiler nihayet doğrulandı. Prison Break’in mini dizisi için 10 bölümlük sipariş verildi.

2009 senesinde ekranlara veda eden Prison Break efsanesi yeniden canlanıyor. Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada büyük olay olan dizinin yeniden çekilmesi için izleyiciler büyük baskı yapmıştı. Ardından derin bir sessizliğe bürünen Fox kanalı yetkilileri Prison Break dizisini yeniden çekeceklerini ancak “mini dizi” halinde ekranlara geleceğini duyurmuştu.

Detayların belli olmasıyla birlikte izleyicilerin kafalarında deli sorular oluşmuş, son bölümde ölen Michael Scofield‘in nasıl görüneceğini düşünür olmuşlardı. Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Paul Sheuring ise karakterlerin neden hayatta olduklarına dair mantıklı ve inandırıcı açıklamalarla geleceğini aktarmıştı.

Prison Break 2016

Fox ekranlarında tekrardan yayınlanmasını beklediğimiz Prison Break‘in mini dizisi için yeni gelen detaylardan en önemlisi ise, kanalın 10 bölümlük siparişi vermiş olması. Mart 2016 tarihinde çekimlerine başlanacak olan mini dizi , Prison Break’in bittiği yerden birkaç yıl sonrasını ele alacak ve dizide son bölümde ölen Michael Scofield bir şekilde diziye dahil edilecek.

Prison Break‘in ana karakterlerini canlandıran Wentworth Miller ve Dominic Purcell canlandırdıkları karakterlere geri dönerken dizinin unutulmaz karakterlerini canlandıran Robert Knepper (T-Bag) ve Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) de diziye dönecek isimler arasında. Şimdilik oyuncu kadrosu bu şekilde, çekimlerin başlayacağı Mart ayına kadar yeni oyuncuların dahil olacağı tahmin ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın