Game of Thrones’tan 3 Yeni Teaser

0 78

Televizyon dünyasının en çok konuşulan ve izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones’un 3 yeni teaser videosu yayınlandı. Yeni sezonu için büyük bekleyiş devam ederken dizi takipçileri yeni teaserlarla birlikte Nisan ayını iple çeker oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Yousef Joe Sweid ve Ania Bukstein‘i oyuncu kadrolarına dahil ettiklerini duyuran Game of Thrones’tan yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 6. sezonuyla ekranlara gelecek olan Game of Thrones‘un 3 yeni teaser videosu yayınlandı. İzleyicinin beğenisine sunulan videolarda Lannister, Stark ve Targaryen Haneleri yer alıyor.

Resimi Twitter hesabından paylaşılan Lannister videosunda “Hepimiz güçsüz ve zavallıyız ancak birlik olursak bir imparatorluğu devirebiliriz” sözleri dikkat çekiyor. Targaryen Hanesi’nin videosunda, bir Dothraki savaşçısı Daenerys Tangaryen’e, “Sen bir hiçsin. Adının bir milyonuncusu, hiçliğin kraliçesisin.” sözlerini sarf ediyor. Stark Hanes’in videosunda Ramsay Bolton, kendini Kış Diyarı’nın Efendisi ilan ediyor. Yeni yayınlanan teaserlara göre dizide üç haneyi zor günler bekliyor.

George R. R. Martin‘in aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones, 6. sezonuyla 24 Nisan’da HBO ekranlarında.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın