Kurtuluş Günü 2’den 5 Dakikalık Fragman Yayınlandı

0 1.458

Yıkım devam ediyor, dünya uzaylılar tarafından tehdit altında! Independence Day filminin devamı uzun fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Independence Day: Resurgence’in 5 dakikalık uzun fragmanı yayınlandı.

1996 yılının teknolojik imkanlarına göre dönemin en iyi görsel efektli filmlerinden biri olma özelliğini taşıyan Independence Day‘in devamı gümbür gümbür geldiğinin sinyallerini veriyor. Godzilla, 2012 gibi yapımlarla felaket janrı filmlerinin aranan ismi olan Rolan Emmerich imzalı film 5 dakikalık uzun fragmanıyla devam filmini bekleyenlere büyük sürpriz yaptı. Independence Day: Resurgence‘in yeni fragmanı yayınlandı.

kurtuluş günü 2 izle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit Filminden 5 Dakikalık Fragman

İzleyicilerin karşısına dudak uçuklatan görsel efektler ve etkileyici bir konu ile çıkmak için hazırlanan filmde, ilk filmde Captain Steven Hiller olarak izlediğimiz Will Smith yer almıyor. Independence Day: Resurgence’in kadrosunda The Hunger Games (Açlık Oyunları)’in cesur isyancısı Liam Hemsworth ve Jeff Goldblum yer alırken Hollywood’un taze oyuncusu Joey King, Charlotte Gainsburg, Vivica A. Fox gibi isimlerde kadroda yer alıyor. Filmde Jeff Goldblum ilk filmdeki karakteri David Levinson’a yeniden hayat veriyor.

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit 1 Temmuz’da Vizyona Girecek

1996 yılında uzaylılar tarafından saldırıya uğrayan insanlık savaşın ardından dünyada kalan uzaylı teknolojilerinin kurtarılan kısmıyla dünyayı koruyacak bir savnma programı üretmişlerdir. Ancak geçen yılların ardından uzaylılar daha üsün bir teknoloji ve eşi benzeri görülmeyen kuvvetleriyle yeniden dünyayı işgal etmeye çalışacaktır. Dünya’yı kurtarmak ise bir avuç cesur erkek ve kadına bağlıdır.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın