Legion Dizisi Tüm Dünya İle Aynı Anda FX Kanalında

0 176

Marvel Television ve FX Production ortaklığında ekranlara taşınan Legion, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de FX kanalında yayınlanacak. Dizi gelecek yıl izleyici karşısına çıkacak.

2017 yılında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Marvel Television’ın ilk yapımı Legion hazırlıklarını sürdürüyor. Profesör X‘in şizofreni hastası sanılan oğlu David Haller‘ın hayatını ekranlara taşıyacak olan dizi, 125’ten fazla ülkede aynı anda ekran macerasına başlayacak. Dizi aynı zamanda Türkiye’de FX kanalında ekranlara gelecek. Dizinin çizgi romanlardan uyarlanan X-Men hikayeleriyle bağlantılı olması dikkatleri üzerine topluyor.

Legion Dizisi FX Kanalında Yayınlanacak

Haziran ayının başında FX kanalından sezon onayını alan yapımda Charles Xavier’in oğlu David Haller’in hikayesi anlatılacak. Babasına benzer yeteneğe sahip olan David, küçük yaşlarda şizofreni zannedilecek ve uzun süre tedavi görecek. Geçen zamanla birlikte duyduklarının gerçek olduğunu ve bunları uydurmadığını fark eden David için yepyeni bir dönem başlayacak. Küçük detaylarla bizi baş başa bırakan dizi ekranlara gelene dek; David Charlex Xavier’in oğlu olarak mı görünecek?, Dizi X-Men ile ne kadar bağlantılı olacak?, Dizide farklı mutantlar olacak mı? gibi sorular sormamıza neden olacak.

Legion Dizisinde Hangi Oyuncular Yer Alıyor

1985 senesinde yayınlanan New Mutants isimli çizgi romanda karşımıza çıkan Legion’ın televizyon uyarlamasında, Downtown Abbey dizisinden tanıdığımız Dan Stevens başrolü üstlenecek. Ona Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza, Jereme Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton ve Bill Irwin gibi isimler eşlik edecek. Dizi 2017 yılının başlarında ekranlara gelecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın