Mads Mikkelsen Doctor Strange Filmindeki Karakterini Anlattı

0 197

Çizgi roman uyarlaması Doctor Strange’in anti-kahramanı Mads Mikkelsen canlandıracağı karakter hakkında açıklamada bulundu.

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarıyla diğer Marvel filmlerinden farklı olacağını hissettiren Doctor Strange‘in yeni detayları geldi. Mesleki kariyeri başarılı ancak bir o kadar da kibirli doktor olan Stephen Strange‘in baş düşmanı olarak filme dahil olan Mads Mikkelsen, canlandıracağı karakter hakkında konuştu. Oyuncunun söylemlerine göre Doctor Strange 60 – 70’li yılların atmosferini beyaz perdeye taşıyacak ve bu şekilde diğer Marvel yapımlarına göre daha farklı olacak.

Jagten, Efter Bryluppet, Adam’s Apples gibi filmlerde yer alan Mikkelsen canlandıracağı karakterle alakalı “Canlandırdığım karakter kötü adamı temsil etmiyor sadece asıl kahramanın yerine başka şeylere inanan bir adam. Bu dünyayı kötü bir yer yapmak istiyor anlamına gelmiyor, yalnızca asıl kahramandan farklı bir yöntem izlemeyi seçiyor. Filmde anti kahraman olduğum doğru ama bu onu illa kötü yapımıyor.” dedi.

Doctor Strange Filmi

Doctor Strange Filminde Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

2016 yılı hit film furyasına katılan Doctor Strange‘in başrolünde 12 Yıllık Esaret, Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları, Bilinmeze Doğru: Star Trek, ve Enigma (The Imitation Game) filmlerinde boy gösteren Benedict Cumberbatch‘i izleyeceğiz. Geçtiğimiz hafta kadrosu da kesinleşen filmde Chiwetel Ejiofor‘u Baron Mordo; Tilda Swinton‘u ise The Ancient One karakterinde izleyeceğiz. Filmde ayrıca Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Amy Landecker ve Mads Mikkelsen gibi isimlerde filmde yer alıyor.

Başarılı bir kariyeri olan ancak bir o kadar da kibirli olan Stephen Strange‘in hayatına ve nasıl süper kahraman olduğuna odaklanacak olan film 4 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın