Hızlı ve Öfkeli 8’de Kim Hangi Arabayı Kullanacak?

0 1.911

Eski filmlerine nazaran daha az yarış sahnesinin olduğu yeni Hızlı ve Öfkeli filmlerinin devam halkası Hızlı ve Öfkeli 8’in detayları gün yüzüne çıkıyor. Amerika’dan Küba’ya oradan İzlanda’ya uzanan macerada hangi oyuncu hangi arabayı kullanacak?

Şimdiye kadar yayınlanan kamera arkası görüntüleriyle heyecan yaratmayı başaran Hızlı ve Öfkeli 8’in detayları gelmeye devam ediyor. Gelecek sene gösterime girecek olan filmin yeni görüntüleri paylaşıldı. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve aramızdan ayrılan Paul Walker ile özdeşleşen serinin son filminde oyuncuların kullanacakları arabalara ait görseller paylaşıldı.

hızlı ve öfkeli 8 arabaları

Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Fast and Furious serisinin yeni halkası Fast 8’in yönetmen koltuğunda The Italian Job (İtalyan İşi), Law Abiding Citizen (Adalet Peşinde) ve Straight Outta Compton gibi filmlere imza atan F. Gary Grey oturuyor. Serinin demirbaşları Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson kadroda yer alırken Charlize Theron, Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor.

Hızlı ve Öfkeli 8 Arabaları

Hızlı ve Öfkeli 8‘in sıkı araba takip sahnelerinden biri İzlanda’nın buzla kaplı çorak arazilerinden birinde gerçekleştirildi. Bu engebeli ve zorlu arazide orijinal arabaların aksine çevreye uygun olmaları açısından üzerlerinde farklı modifikasyonlar yapılan arabalar kullanıldı. Her geçen gün daha fazla detayın ortaya çıktığı serinin yeni filminde oyuncuların kullanacakları arabalar paylaşıldı. Vin Diesel‘ın canlandırdığı karakter Dom, Dodge Charger’ı kullanırken Michelle Rodriguez ile tanıdığımız karakter Letty, Rally Fighter’ı kullanıyor. Tej Parker karakterinin canlandıran Ludacris, Ripsaw Tej ile korku salarken Roman’ı canlandıran Tyrese Gibson, Orange Lamborhini’yi kullanıyor. The Rock olarak da tanıdığımız Dwayne Johnson ise cüssesi gibi büyük Ice Ram aracını kullanıyor.

hızlı ve öfkeli 8 arabaları

 

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın