Roman Uyarlaması The 9th Life of Louis Drax Filminden İlk Fragman

0 974

Ünlü sinemacı Alexandre Aja’nın kamera arkasına geçtiği roman uyarlaması The 9th Life of Louis Drax’tan etkileyici fragman yayınlandı.

Tepenin Gözleri, Aynalar, High Tension, Boynuzlar, Piranha 3D gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Alexandre Aja‘nın kamera arkasına geçtiği The 9th Life of Louis Drax‘dan heyecan yaratan fragman yayınlandı. Liz Jensen tarafından yazılan aynı adlı romandan beyaz perdeye adapte edilen filmde Grinin Elli Tonu’nda izlediğimiz Jamie Dornan, son yılların başarılı 11.22.63 adlı mini dizide rol alan Sarah Gadon ve Breaking Bad dizisinin tanınmış yüzü Aaron Paul yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Barbara Hershey, Molly Parker, Oliver Platt ve Aiden Longworth yer alıyor.

The 9th Life of Louis Drax

Alexandre Aja’nın Yönetmenliğini Üstlendiği The 9th Life of Louis Drax’dan İlk Fragman

Senaristliğin yanı sıra daha önce oyuncu kimliğiyle de izleyici karşısına çıkan Max Mignhella‘nın senaryosunu yazdığı film, 2 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek. Ülkemiz sinema salonlarına ne zaman uğrayacağı henüz kesinleşmeyen The 9th Life of Louis Drax, 9 yaşına kadar başına ciddi kazalar gelen, 9. yaş gününde uçurumdan düşen Louis Drax‘ın hayat hikayesine odaklanıyor. Yaşanan kazanın ardından çocuğun başına bir dizi tuhaf olay geliyor ve bu noktada hikayeye Dr. Allan Pascal dahil olur ve gizemli gerilim dünyasında gerçeklik ve hayal arasındaki çizgileri test eder.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın