Robert De Niro ve Edgar Ramirez Başrolde! Hands of Stone’dan Fragman

0 49

Edgar Ramirez’in ünlü boksör Roberto Duran’ı canlandırdığı Hands of Stone’un ilk tam fragmanı görücüye çıktı. Filmde ayrıca Robert De Niro da yer alıyor.

Jake Gyllenhaal’un başrolde Billy Hope’u canlandırdığı Southpaw ve Michael B. Jordan’ın Apollo Creed’in oğlu olarak karşımıza çıktığı boks filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Dört farklı ağırlık kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Roberto Duran‘ın hayatını anlatacak olan Hands of Stone filmi, Duran’ın Panama sokaklarından önemli boks kariyerine uzanışını izleyicilerin karşısına çıkaracak. Filmde bir başka boks efsanesi antrenör Ray Arcel ile Duran’ın dişli rakiplerinden Sugar Ray Leonard da yer alacak.

en iyi dövüş filmleri

Roberto Duran’ın Hayatını Anlatan Film: Hands of Stone

Ünlü boksörün hayatının anlatılacağı filmin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Robert De Niro ve Edgar Ramirez‘in başrollerinde yer alacağı filmde ayrıca Usher Raymond, Ana de Armas, Ellen Barkin ve John Turturro yer alıyor. Film, Panama’da zor şartlarda büyüyen Robert Duran’ın yükselişini ve dünyanın sayılı boksörlerinden biri haline gelmesini izleyiciye aktarıyor. İzleyiciyle buluşturulması planlanan film Duran ve Amerikan boksör Ray Lonard’ın ringde mücadele ettiği iki tarihi maçı ön plana çıkarıyor. Duran ile antrenörü Ray Arcel’in karmaşık ilişkisi ise filmin can alıcı sahnelerinin büyük bir bölümünü oluşturuyor.

Amerika’da 26 Ağustos’ta gösterime girmesi planlanan Hands of Stone filminin ülkemizde 16 Eylül 2016 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın