The Walking Dead Dizisinin 7 Sezon Tanıtım Fragmanı Geldi

0 65

Comic Con etkinliğinden önemli haberler, tanıtım fragmanları ve görseller servis ediliyor. 7. sezonu heyecanla beklenen The Walking Dead’in ilk tanıtım fragmanı Türkçe altyazılı olarak FX Türkiye Facebook hesabından paylaşıldı.

Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard’ın yazmış oldukları aynı adlı romandan ekranlara adapte edilen The Walking Dead dizisi 7. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 2010 senesinde ekranlara gelmeye başlamasının ardından büyük bir hayran kitlesi elde eden ve gittikçe büyüyen The Walking Dead, 6. sezon finalinin ardından kafalarda soru işaretleri bırakarak ekranlara veda etmişti. Uzun bekleyiş sona ermek üzere! 7. sezonda yaşanacaklara dair ip uçları barındıran The Walking Dead’ın 7. sezon fragmanı yayınlandı.

The Walking Dead 7. Sezon

The Walking Dead 9 Ekim 2016 Tarihinde Ekranlara Gelecek

Comic Con etkinliğine özel olarak yayınlanan 7. sezon fragmanıyla birlikte bekleyiş daha da heyecanlı hale geldi. Dizi yapımcısı Greg Nicoreto’dan 6. sezonda diziye dahil olan kötü karakter Negan’a dair açıklama geldi. Yapımcının söylemlerine göre; Negan’ın kimi öldürdüğü 7. sezon ilk bölümünde ortaya çıkacak. Yeni karakterlerin de dahil olacağı kadrosunda Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Norman Reedus, Steven Yeun, Melissa McBride gibi isimlere yer veren The Walking Dead‘ın 7. sezonu bolca flashbacklerle buluşturacak gibi.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın