Hızlı ve Öfkeli 8 Setinden Heyecan Yaratan Yeni Videolar

0 1.302

Hızlı ve Öfkeli 8’in çekimleri tüm hızıyla devam ederken yönetmen F. Gary Gray ve Dwayne Johnson tarafından yeni kamera arkası içerikleri paylaşılıyor. Aralarına bir yenisi daha eklendi. Filmin resmi YouTube sayfasından ve Dwayne Johnson’ın resmi Instagram hesabından yeni video paylaşıldı.

2018 yılında vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 8‘in çekimleri tüm hızıyla devam ederken izleyicilerin merakını gidermek amaçlı yeni kamera arkası videoları ve görselleri paylaşılıyor. Çekimlerin başlamasıyla birlikte yönetmen F. Gary Gray ve Hoobs karakterini canlandıran Dwayne Johnson kendi hesaplarından videolar ve fotoğraflar paylaşıyor. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve aramızdan ayrılan Paul Walker ile özdeşleşen serinin son filminden yeni kamera arkası videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda F. Gary Gray ve Dominic Toretto karakterini canlandıran Vin Diesel, çekim aşamalarını yarıladıklarını belirtiyorlar.

Hızlı ve Öfkeli 8 Filmi 14 Nisan 2017 Tarihinde Vizyona Girecek

The Italian Job (İtalyan İşi), Law Abiding Citizen (Adalet Peşinde) ve Straight Outta Compton gibi filmlere imza atan F. Gary Grey‘in yönetmen koltuğunda oturduğu Hızlı ve Öfkeli 8, 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona girecek. Serinin demirbaşları Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson kadroda yer alırken Charlize Theron, Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor.

I know you guys can see it… I have so much damn FUN playin’ the character of HOBBS. A man who lives by a code of ethics, but who will also rip your throat out and give it back to you just so you can apologize for pissin’ him off. For years our #FastAndFurious writer Chris Morgan, our @sevenbucksprod’s producer Hiram Garcia and myself would always talk about how insanely FUN FOR THE FANS a “Hobbs prison breakout” scene would be – wrecking every fool that’s in his way. Well that day has come, which is why I’m completely iced in my veins and amped out of my f*cking mind in this vid and clearly in need of a horse tranquilizer. Let Toretto and his friends preach family and love… Not HOBBS. The Iceman cometh. And he don’t fucketh around. #OnSet #Fast8 #Iceman

therock (@therock) tarafından paylaşılan bir video (22 Tem 2016, 11:54 PDT)

Dwayne Johnson Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoda, hapishane setinde Hobbs rolüne girip Vin Diesel’ın hayat verdiği Dominic Toretto ve ailesine tehditler yağdırıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın