Comic-Con 2016 Sürprizi: Justice League İlk Fragmanı Yayınlandı

0 2.180

San Diego Comic-Con etkinliğinde heyecan yaratan içerikler gelmeye devam ediyor. Heyecan ki öyle bir heyecan gelecek yılın heyecanla beklenen süper kahraman filmi Justice League’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Justice League ilk fragmanı izle.

Bu yıl vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice ile temelleri atılan Justice League‘in heyecanla beklenen ilk tanıtım fragmanı San Diego Comic-Con etkinliğinde ortaya çıktı. Gelecek zamanlarda gösterime girmesi ya da yayımlanması beklenen film, dizi ve video oyunları hakkında bilgilerin paylaşıldığı etkinlikten gelen detaylar bizlerin heyecanlandırmaya yetiyor. Warner Bros. konferansta öyle bir şey yaptı ki DC hayranları neye uğradığını şaşırdı. Kimsenin beklemediği bir anda Justice League ve Wonder Woman filmlerinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Justice League Filmininden Türkçe Altyazılı Fragman

300 Spartalı, Watchmen Man of Steel ve son olarak Batman v Superman‘i yöneten Zack Snyder, iki bölüm olarak vizyona girmeye hazırlanan Justice League‘in yönetmen koltuğunda oturuyor. Batman, Wonder Woman, Superman ve Aquaman gibi DC öykü evreninin önemli kahramanlarını bir araya getirecek olan filmde Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot yer alacak. Ayrıca filmde Aquaman karakteriyle Jason Momoa, Cyborg karakteriyle Ray Fisher, The Flash karakteriyle de Ezra Miller görünecek. Williem Dafoe‘nin henüz rolü açıklanmadı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın