Comic-Con 2016: Kong: Skull Island Filminden İlk Fragman

0 1.483

1930’lu yıllarda geçen asıl hikayi modern bir şekilde ele alacak olan Kong: Skull Island filminin ilk fragmanı, sürprizleriyle sinema tutkunlarını şaşırtan Comic-Con 2016 etkinliğinde ortaya çıktı. Kong: Skull Island filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Comic-Con 2016 etkinliğinde paylaşılan Kong: Skull Island filminin ilk görselleri heyecan yaratmış filmin ilk fragmanının paylaşılacağı gün dört gözle beklenir hale gelmişti. Warner Bros., DC filmleri Wonder Woman ve Justice League’in ilk fragmanlarıyla birlikte gelecek yıl vizyona girmesini beklediğimiz Kong: Island Skull filminin ilk fragmanını da servis etti. 1993 yılını sinema salonlarına taşıyan filmin aksine Kong: Skull Island, şimdiki King Kong’un başlangıç hikayesini merkeze alacak.

The Kings of Summer Filminin Yönetmeninden Kong: Skull Island

İlk fragmanı yayınlanan Kong: Skull Island aslına bakılırsa bir başlangıç filmi olmaktan ayrı çok daha büyük bir olayın başkangıcı olma özelliğini taşıyor. Jurassic World filminin beyaz perdedeki büyüleyici başarısı sonrasında Legendary Pictures, sinema dünyasının en büyük iki devi, Godzilla ve King Kong‘u aynı evrende bir araya getirmeyi planlıyor. Kong: Skull Island ile King Kong’u evrene dahil edecek olan film; ilkel bir adada bulunan bir grup kaşifin, maymunların gizemli ve tehlikeli kralı King Kong’u keşfetmeyi ve onları evlerine götürmeleri üzerinde ilerleyecek.

kong skull island izle hd

Kong: Skull Island Filminde Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Vizyon tarihi olarak 10 Mart 2017 tarihini işaret eden Kong: Skull Island filminin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. The Kings of Summer filminin yönetmeni Jordan Vogt-Roberts’ın kamera arkasına geçtiği filmde Marvel’ın Loki’si Tom Hiddleston ve Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson başrolü üstleniyor. Onlara; Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham ve Toby Kebbell gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosu ise Max Borenstein, Derek Connolly, John Gatins ve Dan Gilroy tarafından kaleme alınıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın