Comic-Con 2016 King Arthur: Legend of the Sword İlk Fragmanı

0 128

Guy Ritchie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu King Arthur: Legend of the Sword filminin heyecan yaratan ilk fragmanı Comic-Con etkinliğinde paylaşıldı. King Arthur: Legend of the Sword filminin aksiyon dolu ilk fragmanı…

2017 yılında vizyona girecek filmler arasında oyuncu kadrosu ve destansı hikayesi ile ön plana çıkan yapımlardan biri King Arthur: Legend of the Sword ilk fragmanıyla karşınızda. Warner Bros.San Diego Comic-Con 2016‘da ardı arkasına Kong: Skull Island, Wonder Woman, Justice League fragmanları ile izleyicileri bombalamasının ardından bir filmin daha ilk fragmanını izleyicilerin beğenisine sundu. İngiltere’nin ünlü Camelot efsanesini Guy Ritchie bakış açısıyla sinema tutkunlarının karşısına çıkaracak olan King Arthur: Legend of the Sword filminin ilk fragmanı yayınlandı.

King Arthur: Legend of the Sword Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek

İzleyicilere büyük bir savaş ve halk mücadelesi hikayesini anlatacak olan King Arthur: Legend of the Sword, 24 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Snatch (Kapışma), RocknRolla gibi filmlerin kamera arkasına geçen Guy Ritchie‘nin oturduğu filmde önemli isimler bir araya geldi. Kral Arthur karakterini Charlie Hunnam‘ın canlandırdığı filmde Eric Bana Uther Pendragon, Jude Law ise Vortigern rolü ile izleyici karşsına çıkacak. Filmde ayrıca; Djimon Hounsou, Katlie McGrath, Annabelle Wallis, Tom Wu, David Beckham gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın