Suicide Squad Ekibine Göz Atmaya Ne Dersiniz?

0 1.406

San Diego Comic-Con 2016 etkinliğinde paylaşılan her yeni içerik sinemaseverleri için altın değerinde. Hele ki bu film yakın zamanda vizyona girecek olan Suicide Squad ise… Filmin kamera arkası videosu yayınlandı. Karakterleri yakından inceleme var.

Her yıl 21-24 Temmuz tarihleri arasında San Diego’da düzenlenen Comic-Con etkinliği bu yıl da yayınlanan fragmanlar, görseller ve haberlerle en çok konuşulanlar arasına girdi. Dizi dünyasından gelen fragman ve haberleri bir kenara bırakırsak sinema dünyası için önemli gelişmeler yaşandı. Justice League, Kong: Skull Island, Wonder Woman, King Arthur: Legend of the Sword gibi 2017 yılının önemli filmlerinin fotoğrafları, görselleri ve detayları yayınlandı. Tabii ki bu yıl vizyona girecek olan Doctor Strange ve Suicide Squad filmi de unutulmadı. Son fragman haberi de 12 Ağustos’ta vizyona girecek olan Suicide Squad filminden geldi.

suicide squad izle

Suicide Squad Filminden Karakterleri Tanıtan Video

Sinema tutkunlarının merakını kamçılamak adına paylaşılan videolar arasında retro-New Wave stilindeki Suicide Squad kamera arkası videosu katıldı. Küçük röportajların da yer aldığı video daha çok Deadshot, Harley Quinn, Joker, Amanda Waller ve Enchantress karakterlerine odaklı.

Suicide Squad Filminden Taze Soundtrack Videosu

Sinema dünyasının tanınmış oyuncularını bir araya getiren Suicide Squad yeni videolaryla heyecanlandırıyor. Comic-Con‘da filmden sahnelerin yer aldığı Soundtrack Remix videosu paylaşıldı. Vizyona girmesine oldukça kısa bir süre kalan filmde Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Bloomberg), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Adewele Akinnuoye-Agbaje (Killer Corc), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Jared Leto (Joker) ve Ben Affleck (Batman) gibi isimlerin yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise David Ayer oturuyor.

Suicide Squad Filminin Konusu

“Kötü olmak iyi hissettirir… Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötüleri bir araya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yok etmeleri için göreve gönder. Ancak bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları sebebiyle, öyle ya da böyle kaybedecekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?”

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın