2000 Yılı Sonrası İzlemeye Değer Casus ve Ajan Filmleri

0 13.711

Beyaz perdenin en tanınmış ajanlarından olan Jason Bourne yeni filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 29 Temmuz’da vizyona girecek olan filmi beklerken 2000 yılı sonrasında çekilen izlemeye değer ajan filmlerini bir araya getirelim dedik.

Ajan ve casusluk filmleri söz konusu olduğunda aklımıza haber alma ve istihbarat teşkilatlarının adları geliyor. CIA, KGB, MI6 ve Mossad gibi örgütlerin isimlerini daha çok Hollywood dünyasında yer alan birbirinden farklı konulara sahip filmlerde görmekteyiz. Ajan temalı filmler denildiğinde akıllara ilk gelen 007 James Bond olsa da onun kadar ünlü beyaz perde ajanları var. Robert Ludlum tarafından yazılan Bourne romanlarından sinemaya adapte edilen film serisinin ikonik karakteri Jason Bourne beyaz perdenin tanınmış ajan karakterlerinden. 29 Temmuz’da vizyona girecek olan yeni filmin şerefine, 2000 yılı sonrası çekilmiş izlemeye değer ajan temalı filmleri bir araya getirdik.

The Man From U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E - 2015

Kod Adı: U.N.C.L.E

Guy Ritchie’nin Lionel Wigram ile birlikte senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği yapım Superman olarak tanıdığımız Henry Cavill, Armie Hammer ve Alicia Vikander gibi isimleri bir araya getiriyor. 1960’lı yıllarda soğuk savaş döneminde geçen film, CIA ajanı Solo ve KGB ajan Kuryakin’e odaklanıyor. Hep karşı karşıya çarpışmış bu iki isim uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için bir araya gelmeleri üzerinde ilerliyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın