Çift Kişilikli Ben Affleck! The Accountant Filminden Yeni Fragman

0 1.437

Warrior (Büyük Dövüş), Pride and Glory (Zafer ve Gurur) gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Gavin O’Connor’ın yeni filmi The Accountant yeni fragmanıyla karşınızda. Batman olarak karşımıza çıkan Ben Affleck ise başrolde yer alıyor.

25 Mart tarihinde vizyona giren Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde ilk kez karşımıza Batman olarak çıkan Ben Affleck, geçtiğimiz haftalarda Comic-Con’da yayınlanan Justice Leauge fragmanında da görünmüş bu karaktere iyiden iyiye alıştığını ıspatlamıştı. Ağustos’ta vizyona girecek olan Suicide Squad filminde de Batman olarak izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu vizyon tarihi 4 Kasım olan The Accountant filminde çift kişilikli bir karaktere hayat veriyor.

Gündüzleri Muhasebeci Geceleri Suikastçi

Son dönemin popüler oyuncularından Ben Affleck‘in başrolde yer aldığı filmin senaryosu Bill Dubuque tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Gavin O’Connor oturuyor. Gündüzleri işinde gücünde olan üstün zekalı bir muhasebeciyken geceleri acımasız bir suikastçiye dönüşen Ben Affleck‘in yanı sıra; Anna Kendrick, Jon Bernthal, John Lithgow, Jeffrey Tambor ve J.K. Simmons gibi isimler yer alıyor.

the accountant filmi

The Accountant Filminin Konusu

Matematik dahisi Christian Wolff, küçük bir ofiste muhasebecilik yaparken aynı zamanda dünyanın en tehlikeli suç organizasyonlarına da muhasebecilik yapmaktadır. Wolff bir yasal müşteri ile çalışmak zorunda kalacaktır. Bu kişi Ray King’in başında bulunduğu bir devlet teşkilatının milyon dolarlar akladığını fark eden muhasebe yardımcısı Dana’dır. Wolff gerçekleri öğrenmeye başladıkça ölü sayısı da artmaya başlayacaktır.

The Accountant filmi ülkemiz sinema salonlarında 4 Kasım 2016 tarihinde gösterime girecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın