Veda Vakti! Game of Thrones 8. Sezonda Ekranlara Veda Edecek

0 75

Geçtiğimiz yıl Emmy Ödülleri’nde 12 ödül kazanarak adından söz ettirmeyi başaran HBO televizyonunun en çok izlenen dizisi Game of Thrones, 8. sezonda ekranlara veda edecek. Ancak dizi farklı hikayelerle devam edebilir…

Televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında başı çeken dizilerden biri olan Game of Thrones‘un final sezonu ile ilgili çeşitli söylentiler ortalıkta dolanıyordu. Dizinin 8. sezonda ekranlara veda edeceği söylensede HBO kanalından ve dizi yetkililerinden açıklama gelmemesi yüreklere su serpmişti ancak kötü haber geldi. HBO kanalının programlama yetkilisi Casey Boys, Televizyon Eleştirmenleri Derneğini’nin konferansında dizinin 8. sezonda final yapacağını söyledi.

Game of Thrones

Dizinin Karakterelerine Ayrı Dizi Çekilebilir

Casey Boys, dizinin yaratıcıları D.B. Weiss ve David Benioff‘un yayınlanacak iki sezon için önemli kararları olduğunu söyledi. Dizinin istenilseydi 10 sezon da ekranlara gelebilecek olduğunu ancak ekibin zirvede bırakmak bırakmak istediklerini söyledi. Programlama yetkilisi Boys ayrıca dizi final yaptıktan sonra sevilen karakterlere spinoff proje yapılıp yapılmayacağına dair açıklamada bulundu. Dizinin final yapacağı haberini veren isim olası spin off projeler için de “Buna dair somut bir plan yok” dedi ve hayranları bir kez daha üzdü.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın