Darth Vader’lı Rogue One Filminden Yeni TV Spot Video

0 842

J.J. Abrams’ın yapımcı kimliğiyle yer aldığı Star Wars filmlerinin spin-off projesi Rogue One: A Star Wars Story yeni içerikleriyle merak uyandırıyor. 2016 yılının sonlarında gösterime girecek olan filmin yeni TV Spot videosu yayınlandı.

Star Wars filmlerinin ilk spin-off uyarlaması olma özelliğini taşıyan Rogue One: A Star Wars Story filmi yeni video ve görselleriyle seri tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Vizyona girmesi için geri sayıma başladığımız filmin daha önce sneak peek video, karakterlere ait görseller ve fragmanlarıyla karşımıza çıkmıştı şimdide yeni TV Spot video yayınlandı.

rogue one hd izle

Rogue One: A Star Wars Story Aralık Ayında Vizyona Girecek

2015 yılının sonunda vizyona giren Star Wars: Güç Uyanıyor’un başarısının ardından çekilen yan projenin yönetmen koltuğunda koltuğunda İstila ve Godzilla gibi yapımlara imza atan Gareth Edwars oturuyor. Star Wars serisinin en önemli isimlerinden olan J. J. Abrams yapımcı kimliğiyle filmde görünürken senaryo Chris Weitz tarafından kaleme alınıyor. Filmin merak uyandıran oyuncu kadrosunda ise Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Riz Ahmedü, Diego Luna ve Jiang Wen yer alıyor.

rogue one direk izle

Rogue One: A Star Wars Story Filminin Konusu

Star Wars tarihinin ilk spin off projesi olarak vizyona girecek olan Rogue One: A Star Wars Story, serinin dördüncü filmi Star Wars: A New Hope’un öncesine Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalmak içn bir araya gelen savaşçıların hikayesine odaklanacak. Film tüm dünyayla birlikte aynı anda 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın