Şahan Gökbakar Açıkladı! Recep İvedik 5 Geliyor

0 97

Ülkemiz sinemasında tüm zamanların en çok izlenen serisi Recep İvedik’in devamı için Şahan Gökbakar’dan haber var. Sevilen komedyen resmi Instagram hesabı üzerinden Recep İvedik 5 filminin ne zaman vizyona gireceğini ve filmde rol almak isteyenler için bir de mail adresi bıraktı.

Alper Mestçi’nin kurgusal karakteri Recep Güngör’den feyz alınarak ilk olarak Dikkat Şahan Çıkabilir ve sonrasında Kime Diyorum Ben programında izleyicilerin karşısına çıkan Revep İvedik, 2008 senesinde kendine has filmiyle göründü. Şahan Gökbakar‘ın canlandırdığı karakterin kendine has ilk filmi 2008 senesinde vizyona girdi ve 4 milyonluk hasılat elde ederek dönemin en çok izlenen filmi oldu. Birer yıl arayla gelen devam filmleri Recep İvedik 2 ve 3 üç milyon izlenme barajını geçerek rekorlarına devam etti. Sevilen karakterin survivor macerasına odaklanan son filmi Recep İvedik 4 ise 7 milyondan fazla izlenerek Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi olmayı başardı.

Recep İvedik 2 - 2009

3 Yıl Aranın Ardından Recep İvedik 5 Geliyor

Gelecek filmlerle ilgili bilgileri resmi sosyal medya hesaplarından duyuran Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 filmi için Instagram’ı tercih etti. Gökbahar daha önce paylaşmış olduğu görselle devam filminin prodüksiyon öncesi çalışmalarını duyurmuştu. Bugün ise Revep İvedik 5‘in vizyon tarihi açıklandı. Önceki Recep İvedik filmleri gibi devam filmi de Şubat ayında gösterime girecek. Recep İvedik 5, 17 Şubat 2017 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın