Robert Downey Jr. Perry Mason Dizisinde Yer Alabilir

0 91

Sinema dünyasında Iron Man olarak hafızlarda yer edinen Robert Downey Jr. yeni dizi projesiyle izleyici karşısına çıkabilir. True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto, Downey Jr.’ı başrolde düşünüyor.

True Detective dizisinde yapımcısı, senaristi ve oyuncusu gibi pek çok farklı kimlikle bulunan Nic Pizzolatto, HBO kanalı ile birlikte başka bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Variety’de yapılan habere göre Pizzolatto; 1957 yılında başlayıp 1996 yılında sona eren dizi Perry Mason‘ın yeni uyarlaması için çalışmalara başladı. Bir ceza avukatının yaşamına odaklanan dizi için resmi adımlar atılmasa da Pizzolatto’nun HBO kanalında yeni bir uyarlama ile karşımıza çıkması büyük bir olasılık. Bu yeni uyarlamanın ses getiren en önemli detayı ise sinemalarda Sherlock ve Iron Man olarak tanıdığımız Robert Downey Jr.’ın başrol olarak düşünülmesi.

Raymond Burr - Perry Mason Dizisi

Robert Downey Jr.’ın Yer Alacağı Dizi: Perry Mason

En son Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda karşımıza çıkan Robert Downey Jr. 2017’de vizyona girmesini beklediğimiz Spider-Man: Homecoming’in çekimlerinde yer alırken Sherlock Holmes 3 için hazırlıklara da devam ediyor. Hali hazırda projeleri için çalışmaya devam eden Downey Jr. ile anlaşma yapılırsa; Perry Mason dizisinin yeniden uyarlaması ünlü aktörün yer aldığı ilk televizyon dizisi olacak.

En son The Magnificent Seven filminin senaryosunu yazan, True Detective dizisinde harikalar yaratan Nic Pizzolatto‘nun Perry Mason uyarlamasına el atması proje için heyecan yaratmaya yetiyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın