Bilim-kurgu Dizisi Westworld’den Yeni Görseller Paylaşıldı

0 57

HBO ekranlarında yayınlanacak olan yeni bilim-kurgu uyarlaması dizi Westworld’ün ilk fragmanının ardından yeni fotoğrafları paylaşıldı. Önemli isimleri bir araya getiren dizinin fotoğraflarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1973 senesinde izleyicilerin karşısına çıkan yönetmen koltuğunda Michael Crichton‘un oturduğu bilim-kurgu klasiği Westworld uzun zaman sonra televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanan HBO‘nun yeni dizisinin yönetmen koltuğunda Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan ile birlikte eşi Lisa Joy Nolan oturuyor. Star Wars’un yaratıcısı olarak bilinen J.J. Abrams, Bryan Burk, Jonathan Nolan ve Lisa Joy dizinin yönetici yapımcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Westworld Dizisi

Westworld Dizisinde Anthony Hopkins İle Birlikte Önemli İsimler Yer Alıyor

1973 senesinde vizyona giren Westworld adlı filmden televizyona uyarlanan yapım 1980 senesinde ekranlara gelen Beyond Westworld adlı dizinin ardından ikinci dizi oluyor. CBS ekranında yayınlanan dizi beş bölüm çekilmesine rağmen üçüncü bölümde yayından kaldırılmıştı. Warner Bros.’un 90’lı yıllardan beri yeniden yapımını düşündüğü proje nihayet izleyici karşısına çıkıyor. Başrolünde Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright ve Thandie Newton‘ın yer aldığı uyarlama dizi 2 Ekim 2016 tarihinde HBO ekranlarında yayınlanacak.

Westworld Dizisi Fotoğrafları
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın