Narcos Dizisinin 2. Sezon Yeni Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

0 34

Uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını ekranlara taşıyan Netflix dizisi Narcos 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Tüm dünyaya nam salmış olan Pablo Escobar‘ın hayatı farklı film, belgesel ve televizyon dizilerine konu oldu. Bunlardan en yenisi de Netflix ekranlarında yayınlanmaya başlayan Narcos dizisi. Geçtiğimiz yıl 10 bölüm olarak ekranlara gelen ve kısa sürede kendine hatrı sayılır hayran kitlesi elde eden dizinin 2. sezonu için çalışmalar sürüyor. 2 Eylül’de izleyiciyle buluşması beklenen dizinin ikinci fragmanı görücüye çıktı. Fragmanla birlikte bir de poster paylaşıldı.

Narcos 2. Sezon

Narcos Dizisinin 2. Sezonu Daha Çetrefilli Geçecek

2015 senesinde yayınlanan ilk sezonda Pablo Escobar’ın basit bir uyuşturucu satıcısından tarihin en büyük uyuşturucu karteline giden yolu ve yükselişi anlatılmıştı. 2 Eylül’de yayınlanacak olan ikinci sezon ise Escobar’ın hapisten kaçışı ile başlayacak ve ölümü ile noktalanacak. Yayınlanan yeni fragmandan da anlaşılacağı gibi suç dünyasına adını altın harflerle yazdıran Escobar, köşeye sıkıştıkça daha da saldırganlaşacak ismini karalamaya çalışanlardan intikam almaya çalışacak.

2015 yılının sevilen dizilerinden olan Narcos‘un 2. sezonu 2 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

Cevap bırakın