Savaşın Gölgesinde Yaşanan Paranormal Olaylar: Under The Shadow

0 871

İlk gösterimini İngiltere’de FrightFest’te gerçekleştirecek olan Under the Shadow adlı filmin ürpertici ilk fragmanı yayınlandı. Film izleyicilere, savaşın mı yoksa zihnimizdekilerin mi daha korkunç olduğunu anlatmaya çalışıyor.

İran filmlerinin sinema dünyasına yaptığı katkı yadsınamaz. Yönetmen koltuğunda BAFTA Ödülü adayı Babak Anvari‘nin oturduğu Under the Shadow filmi de ilk fragmanıyla önemli yapımlar arasına katılacağının sinyallerini veriyor. 1980’li yıllarda Irak-İran savaşı döneminde geçen hikayesiyle merak uyandıran korku filmi Under the Shadow, Jennifer Kent’in yönettiği The Babadook (Karabasan)’a yakın psikolojik bir taban oluşturmuş gibi görünüyor.

under the shadow film

Savaşın Ortasında Geçen Paranormal Olaylar: Under the Shadow

Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi, Ray Haratian, Arash Marandi gibi oyuncuların yer aldıkları film; yaşanan savaş nedeniyle her an ölüm tehlikesi yaşayan bir anne ve kızının evde yaşadıkları paranormal olayları anlatıyor. Under the Shadow korkutucu savaşın siviller üzerindeki etkisini açık bir şekilde izleyicilere gösteriyor.

İlk gösterimini İngiltere’de düzenlenecek olan FrightFest’te yapacak olan Under the Shadow filmi 30 Eylül’den itibaren sinema salonlarındaki yerini alacak.

Cevap bırakın