Universal Pictures Fifty Shades Darker’ın İlk Fragmanını Paylaştı

0 128

2015 yılında vizyona giren Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) filminin ikincisinden beklenen fragman nihayet geldi. Filmi finanse eden Universal Pictures kitap okurlarının beklediği ilk fragmanı paylaştı.

İngiliz yazar E.L. James’in yazmış olduğu “Gri” kitap serisinden sinemaya adapte edilen Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) ilk uyarlamasında izlenme rekorları kırmasına rağmen Razzie Ödülleri’nde yılın en kötüsü seçilmişti. Hatta filmin yönetmeni Sam Taylor-Johnson ikinci kitaptan yola çıkarak çekilecek yeni filmde yer almayacağını da belirtmişti. Yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen kitap serisinin ikincisi Fifty Shades Darker‘ın çekimleri tamamlandı ve filmin ilk fragmanı Universal Pictures tarafından paylaşıldı.

Fifty Shades Darker Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

İlk filmde Christian Grey ve Anastasia Steele karakterlerinde izlediğimiz Jamie Dornan ve Dakota Johnson‘ın geri döndüğü Fifty Shades of Darker, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Kitap serisinin devamı olan Fifty Shades Freed ise üçüncü film olacak ve 2018 yılı Sevgililer Günü’nde izleyici karşısına çıkacak.

Fifty Shades Darker 2017

Yeni Yönetmen Kamera Arkasında

İlk filmi yöneten Sam Taylor-Johnson’ın seriden ayrılmasının ardından kamera arkasına James Foley getirildi. Devam filmlerinin senaryosunu yazması için de E.L. James’in eşi Nial Leonard ile anlaşıldı. Ayrıca filmin kadrosunda da değişiklik yapılmadı. İlk filmde yer alan Eric Johnson, Bella Heathcote, Luke Grimes, Eloise Mumford, Max Martini, Tyler Hoechlin, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Robin Lee, Fay Masterson ve Hugh Dancy devam filmi Fifty Shades Darker‘da da yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın