Dwayne Johnson’lı Jumanji’den İlk Görsel

0 56

2017 yılının merakla beklenen filmleri arasında yer alan Jumanji’nin çekimleri devam ediyor. Filmin ilk görseli Dwayne Johnson tarafından Instagram üzerinden paylaşıldı.

Hollywood özellikle son yıllarda konu bulma sıkıntısı çektiğini yeniden çevrim filmlere odaklanarak gösteriyor. Çok satan romanlar, yaşanmış gerçek hikayelerin işlendiği filmler ve çizgi roman uyarlamalarını bir kenara bırakırsak yeniden çevrim filmlerin beklenmedik bir biçimde arttığı görülüyor. Yeni filmler her ne kadar sinema tutkunlarının tepkisini toplasa da orijinal filmi de öldürüyor. Bu yıl vizyona giren Hayalet Avcıları ve Ben-Hur’a Robin Williams’ın başrolünde büyük işler başardığı Jumanji de katıldı. Filmin ilk görseli başrolde yer alan Dwayne Johnson tarafından paylaşıldı.

Dwayne Johnson ve Kevin Hart “Jumanji” Filminde Bir Arada

İki çocuğun bir masa oyunu oynarken bir anda kendilerini zorlu maceraların içerisinde buldukları konuyu işleyen Jumanji‘nin yeniden çevriminde beyaz perdenin önemli isimleri yer alıyor. Bu yıl vizyona giren Merkezi İstihbarat (Central Intelligence) ile iyi bir ikili olduklarını ispatlayan Kevin Hart ve Dwayne Johnson başrolleri üstlenirken onlara; Jack Black, Karen Gillian, Nick Jonas gibi isimler eşlik ediyor. Chris McKenna, Jeff Pinker, Scott Rosenbeeg, Erik Sommers’ın senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Jake Kasdan oturuyor.

Jumanji filmi 4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona girecek.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın