Transformers: The Last Knight’ın Kamera Arkası Videoları ve Fotoğrafları

0 2.272

Optimus Prime ve Bumblebee’nin görüneceği yeni Transformers filmi Transformers: The Last Knight’ın kamera arkası videoları yayınlandı. Ayrıca Transformers 5 filminin arabalarına ait fotoğraflar da comingsoon tarafından paylaşıldı.

Transformers serisinin beşinci filmi olma özelliğini taşıyan Transformers: The Last Knight‘ın çekimlerinin Londra ayağı devam ederken filmin yapımcı şirketi Paramount Pictures filmin kamera arkasından yeni videolar paylaştı. Yayınlanan ilk videoda Autobots’ların gezintisi görülürken diğer videoda Sir Anthony Hopkins ve tatlı köpek Freya’nın görüntüleri yer alıyor. Transformers 5’in yayınlanan videolarının yanı sıra comingsoon tarafından filmin lüks arabalarının fotoğrafları da paylaşıldı.

Transformers: The Last Knight Filmi 2017’de Vizyonda!

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay’in yeniden yönetmen koltuğunda oturacağı Transformers: The Last Knight‘ın tanınmış karakterleri geri dönüyor. Optimus Prime, Bumblebee, Dift, Hound, Croshairs, Hot Rod ve Sqweeks Autobotlar adına beşinci filmde yer alacakken Megatron, Barricade ve Onslaught Decepticonlar adına yer alacak. Ayrıca dördüncü film Transformers: Age of Extinction’dan itibaren serinin yeni yüzü olan Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Laura Haddock ve Tyrese Gibson gibi isimler de filmde yer alacak isimler oluyor.

Transformers: The Last Knight filmi 23 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Transformers 5 izle
Transformers 5 izle

Transformers 5 izle
Transformers 5 izle

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın