Assassin’s Creed Filminden Yeni Görüntüler Paylaşıldı

0 65

Sayılı gün çabuk geçer derler… Vizyon tarihine iki buçuk ay gibi bir süre kalan Assassin’s Creed filminin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds), 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave), Prometheus, Macbeth, Steve Jobs ve X-Men serisi filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Michael Fassbender‘ın başrolünde olduğu video oyun uyarlaması Assassin’s Creed‘in yeni görüntüleri yayınlandı. Daha önce fragmanı, kamera arkası videoları ve set fotoğraflarıyla izleyicilerin karşısına çıkan filmin yeni görüntüleri Total Film tarafından servis edildi.

Assassin’s Creed Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

2007 senesinden günümüze kadar yeni senaryo ve oyunuyla tutkunlarının karşısına çıkan Assassin’s Creed‘in sinema uyarlaması, oyunların da yapımcılığını üstlenen Ubisoft tarafından beyaz perdeye taşınıyor. Michael Leslie’nin orijinal senaryosundan çekilecek filmin yönetmen koltuğunda Macbeth’i çeken Justin Kurzel otururken oyuncu kadrosunda Michael Fassbender‘ın yanı sıra Marion Cotillard, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson yer alıyor. Senaryosu Bill Collage ve Adam Cooper tarafından yazılan filmin vizyon tarihi ise 6 Ocak 2017.

Assassin


2017’nin En Çok Beklenen Oyun Uyarlaması: Assassin’s Creed

Bu yıl vizyona giren World of Warcraft’ın ardından en çok dikkat çeken oyun uyarlamalarından olan Assassin’s Creed, tıpkı oyunun senaryosundaki gibi genetik kodunun kilidi kırmasıyla suikastçi atalarının hatıralarına erişebilen Callum Lynch’i merkeze alacak. Yaşamını bir barmen olarak sürdüren Desmond, bilinmeyen bir sebeple kaçırılır. Kendisini kaçıranlar ise büyük bir şirkettir ve Desmond’u Animus adlı makineye bağlamak isterler. Bu makine ile Desmond’un çoğunluğu suikastçi olan atalarının anılarına ve hafızalarına erişim imkanı bulacaklardır. Şirketin oldukça tehlikeli ve ölümcül dövüş sanatlarına ulaşmalarına ramak kalmıştır.

Assassin

Assassin

Assassin

Assassin

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın