Arınma Gecesi Serisinin Televizyon Uyarlaması Geliyor

0 63

Senaryosunu ve yönetmenliğini James DeMonaco’nun üstlendiği düşük bütçesi ve yüksek gişesiyle adından söz ettiren The Purge (Arınma Gecesi) serisinin dizisi geliyor.

Değindiği hassas konularla sinema tutkunlarının dikkatini çeken 2013 yapımı The Purge gişede başarılı olunca 2014 ve 2016 yıllarında vizyona giren filmlerle bir seri haline dönüştü. Seri halinde dünya çapında 318 milyon dolarlık gişe başarısına ulaşan James DeMonaco‘nun yazıp yönettiği seri televizyon macerasına atılmaya hazırlanıyor.  Yönetmenin CinemaBlend’e verdiği röportajda çekilmesi düşünülen dizinin 6-7 bölümden oluşacağı flashbackler ile birbirine geçmiş bir seçiden oluşacağı düşünülenler arasında. Filmde odaklanamadıkları konulara dizide odaklanmak istediklerini söyleyen yönetmen; her bölümde bir Arınma gecesi yaşatacaklarını ve insanların oraya nasıl geldiklerini daha öncesinde neler yaşadıklarını gösterebileceklerini dile getirdi.

The Purge: Election Year / Arınma Gecesi: Seçim Yılı

Arınma Gecesi Dizisi Geliyor

Filmin senaristi ve yönetmeni James DeMonaco röportajında; The Purge dizisinin henüz fikir aşamasında olduğunu belirtirken izleyicileri çok bekletmeyeceklerini dile getiriyor. Yapımcılarla irtibat halinde olan yönetmenin açıklamasına göre konuşulan tek şey para. Gelecek günlerde dizi ile ilgili somut detayların geleceğini belirtip beklemeye devam edelim.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın