Nicholas Hoult’un Yeni Filmi: The Current War

0 212

Benedict Cumberbatch’in Tomas Edison’u Michael Shannon’ın George Westinghouse’u canlandıracağı iki mucidin arasında cereyan eden mücadeleyi anlatacak olan filme yeni isim katıldı. Nicholas Hoult, The Current War filmine dahil oldu.

The Imitation Game (Enigma) filminde matematik dahisi Alan Turing’i canlandıran ve bu yılın sonunda Marvel süper kahramanı Doctor Strange olarak karşımıza çıkacak olan Benedict Cumberbatch, The Current War filminde Thomas Edison‘u canlandıracak. En son George Westinghouse karakterini canlandırması için Batman v Superman: Dawn of Justice filminde General Zod olarak izlediğimiz Michael Shannon ile anlaşılmasının ardından bir yeni ismin daha kadroya katılacağı belli oldu. Ünlü fizikçi ve mucit Nikola Tesla karakterini canlandırması için yeni X-Men serisinin Beast’i Nicholas Hoult ile anlaşıldı.

Thomas Edison & George Westing House

Thomas Edison ve Westinghouse’un “Akım Savaşları”

Me and Earl and the Dying Girl (Ben, Earl ve Ölen Kız) filminin yönetmen koltuğunda oturan Alfonso Gomez-Rejon‘un kamera arkasına geçtiği The Current War, 1880’li yıllarda elektriğin sistematik dağıtımı için iki mucit arasında geçen sıkı mücadeleyi beyaz perdeye taşıyacak. O dönemde Amerika’da yaygın elektriğin dağıtımı için doğru akımı uygulamak isteyen Edison ve Avrupa’da denediği alternatif akımı Amerika’ya getirmek isteyen Westinghouse arasında yaşanan çekişmeye odaklanacak. Filmin odak noktası “akım savaşları” olurken Tesla-Edison fenomeni de filmde kendine yer bulabilecek.

Nicholas Hoult & Nikola Tesla

The Current War Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yapımcılığı The Weinstein Company tarafından üstlenilen The Current War filmi şu anda yapım aşamasında olduğundan henüz vizyon tarihi ile ilgili bir açıklama yok. Bu yıl Aralık ayında çekimlerine başlanması planlanan filmin 2017 yılı sonbahar döneminde vizyona girmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın