John Wick 2’den Fragman Müjdeleyen Teaser

0 90

Geçtiğimiz günlerde filmden ilk görüntü paylaşılan John Wick: Chapter 2 filminin ilk fragmanını müjdeleyen kısa bir teaser yayınlandı.

2017 yılının merakla beklenen filmlerinden olan John Wick: Chapter 2‘nun içerikleri birer birer ortaya çıkıyor. İlk olarak kamera arkasından görüntüler yayınlanan filmin sırasıyla ilk posteri ve çekimlerin tamamlandığını müjdeleyen görüntü yayınlanmıştı. Emekli tetikçi John Wick’in hikayesini anlatan devam filminin ilk tanıtım fragmanı görücüye çıktı. John Wick 2 filminin yayınlanan tanıtım fragmanı New York Comic Con‘da yayınlanacak tam fragmanı işaret ediyor.

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Keanu Reeves‘in emekli tetikçi John Wick‘i canlandırdığı ikinci film, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Reeves’in, Matrix’in ardından ilk kez bir araya geleceği Laurence Fishburne, John Leguizamo, Peter Stormare ve Ian Mcshane kadroda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Chad Stahelski otururken senaryo yine Derek Kolstad tarafından kaleme alınıyor. Üçleme olarak izleyiciyle buluşturulacak olan John Wick serisinin ikincisine ait ilk fragman New York Comic-Con’da yayınlanacak.

Bunu da okuyun: 2017 yılının beklenen filmleri

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın