Galaksinin Koruyucuları 2 Filminden Türkçe Dublajlı İlk Fragman

0 53

Galaksinin koruyuculara ihtiyacı var. Guardians of the Galaxy ekibi de bunu severek üstleniyor. Sinema tutkunlarının izlemek için gün saydığı yapımlardan olan Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminin beklenen fragmanı yayınlandı.

Çizgi romanlardan fırlayıp sinema dünyasına gelen süper kahramanların sayıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 2014 yılında vizyona giren Guardians of the Galaxy filmi düşük beklentilerin aksine eleştirsel ve gişe anlamında başarı yakalayarak Marvel evrenine yeni kahramanlar kazandırmıştı. Başarının devamını getirmek isteyen yapımcılar da ikinci film için kolları sıvamış Guardians of the Galaxy Vol. 2‘yi duyurmuşlardı. Çekimler sırasında izleyicilerin heyecanını sıcak tutmak için setinden videoları ve görselleri paylaşılan filmin ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol 2. Filminden Türkçe Fragman İzle

2017 yılının beklenen filmleri arasında yer alan Guardians of the Galaxy Vol. 2’de ilk filmdeki kadro büyük oranda korunurken hikayeye yeni oyuncular da dahil oldu. Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Gamora), Vin Diesel (Groot, Seslendirme), Bradley Cooper (Rocket, Seslendirme) bıraktığı yerden devam ederken kadroya Michael Rooker (Yondu), Karen Gillian (Nebula), Sean Gunn (Kraglin), Pom Klementieff, Elizabeth Debcicki, Nathan Fillion ve Chris Sullivan gibi isimler dahil oldu. Peter Quill’in babası rolünde izleyeceğimiz Kurt Russell ile birlikte Syvester Stallone da Guardians of the Galaxy Vol. 2‘de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmden tanıdığımız isim James Gunn oturuyor.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

İkinci film ilk filmin merak edilen konusu Peter Quill’in geçmişi ve ailesine odaklanacak. 28 Nisan 2017 tarihinde vizyona girecek olan Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminin resmi sinopsisi şu şekilde:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, takımın kozmo’nun uzak noktalarına yolculuklarında yaşadıkları maceraların devamını konu alıyor. Galaksinin Koruyucuları’ndan, Peter Quill gerçek ebeveynlik gizemini çözerken yeni keşfedilmiş aileleri bir arada tutmak ve savaşmak zorunda kalıyor. Marvel Sinematik evreni genişlemeye devam ederken eski düşmanlar yeni müttefik olarak, hayranların klasik çizgi romanlardan favori karakterleri ise kahramanlarımıza destek olarak geliyor.

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın