Cem Yılmaz Arif ve 216 Filminin Senaryosunu Yazmaya Başladığını Duyurdu

0 94

Adını son olarak Deli Aşk filminin yapımcılığını üstlendiği haberleriyle duyduğumuz Cem Yılmaz, uzun zaman önce duyurduğu Arif ve 216 film projesinin senaryosuna başladığını duyurdu.

Türk sinemasında önemli bir yere sahip olan G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin sevilen karakteri Arif tekrar beyaz perde macerasına atılıyor. 2014 yılında Pek Yakında ile Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerinin yönetmen koltuğunda oturup rol alan Cem Yılmaz, iki filmdede istediği G.O.R.A ve A.R.O.G’un başarsını yakalayamamıştı. Yakın zamanda Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu İftarlık Gazoz filminde karşımıza çıkan komedyen uzun süre önce Instagram üzerinden duyurduğu Arif ve 216 filminin senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu.

Gorünmeyen ekranda “Arif ve 216” hikayemin satırları.

Cem Yılmaz (@cmylmz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (28 Eki 2016, 02:44 PDT)

Arif ve 2016 Karakteri Yeni Filmde Yeniden Bir Arada

Kaman Kardeşler olarak tanıdığımız Kardeş Payı dizisinin senaristleri Emrah Kaman ve Murat Kaman’ın senaryosunu yazdığı Deli Aşk’ın yapımcılığını üstlenen Cem Yılmaz, uzun yıllar aranın ardından sevilen karakteri Arif‘e yeniden hayat vericek. Aynı zamanda birden fazla yapımda Yılmazla birlikte çalışan ve 216 karakterine hayat veren Ozan Güven de projede yer alacak. Arif ve 216 filmiyle ilgili gelecek detayları sizlere duyurmaya devam edeceğiz.arif ve 216 filmi ne zaman çıkacak? arif ve 216 filmi tek part izle, arif ve 216 fragman izle

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın