Çakallarla Dans 4’ün Tam Fragman Yayınlandı

0 80

Oyuncu kadrosu büyük oranda korunan Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun başrolde olduğu Çakallarla Dans serisinin dördüncü filminden yeni fragman beğeniye sunuldu.

2010 yılından beridir dört kafadarın maceralarını beyaz perdeye taşıyan Çakallarla Dans serisi Kasım ayında vizyona girecek olan Çakallarla Dans 4 filmiyle dördüncü filmine kavuşacak. Murat Şeker‘in yönetmen koltuğunda oturduğu film serisi her yeni filmde izlenme oranını yükselterek devam filmlerine davetiye çıkarmış. Şimdiye kadar vizyona giren üç filmlik seri 2.840.113 biletli seyirci tarafından izlenmişti. Serinin dördüncü filmi de fakirlikten kırılan kahramanların bir harita peşinde gömü bulma macerasına odaklanıyor.

Çakallarla Dans 4 Ne Zaman Çıkacak?

UIP’in dağıtımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yapımcılığını üstlendiği Çakallarla Dans 4, 25 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar‘ın başrolü üstlendiği filmde ayrıca; Didem Balçın, Hakan Bilgin, Derya Şensoy, Hande Katipoğlu, Tim Seyfi ve Alper Baytekin gibi isimler de yer alıyor.

Çakallarla Dans 4

Çakallarla Dans 4 Filminin Konusu

Dört kafadarın maceralarını sinemaya taşıyan Çakallarla Dans serisinin dördüncüsünde kahramanlarımız işsiz, parasız ve evsizlikle terbiye edilmektedir. Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Necmi (Timur Acar), Servet (İlker Ayrık), Fatma (Didem Balçın) ve Hüseyin abi (Hakan Bilgin) maddi imkansızlıklardan aynı çatı altında yaşamaya başlamıştır. Bir gün Berber Hüseyin abi, elinde bir “Harita” ile çıkagelir. Almanya’daki dayıoğlu ölmüş ve vasiyet olarak bir harita bırakmıştır. Ellerine geçen haritanın gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, Edirne’ye doğru yola koyulurlar. Gerçekten gömü var mıdır? Fakir hayattan kurtulup zengin olacaklar mıdır? Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür?

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın