4 – 6 Kasım’da En Çok Hangi Film İzlendi?

0 174

Dağ 2 sinema tutkunları ve eleştirmenlerden olumlu notlar alırken IMDb’de de yükselişine devam ediyor. Doctor Strange ve Geniş Aile 2: Her Türlü gibi iddialı yapımların vizyona girdiği 4 Kasım haftasında en çok hangi film izlendi?

4 Kasım’da Chalinter’ın dağıtımcılığını üstlendiği Geniş Aile 2: Her Türlü, Marvel’ın yeni filmi Doctor Strange, sinemaseverlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Dağ 2, Troller, O Kadın ve film festivallerinden ödüllerle dönen Albüm filmi vizyona girdi. Yeni filmlerle birlikte sinema tutkunları sinema salonlarına hucum etti. Kasım ayının ilk hafta sonunda bir milyonun üzerinde izleyici salonları doldurdu. Hafta sonunun en çok konuşulan ve dikkat çeken filmi Alper Çağlar‘ın yönetmenliğini üstlendiği Dağ 2 filmi oldu.

Dağ 2

Dağ 2 Filmi Ne Kadar İzlendi?

Marvel’ın merakla beklenen süper kahraman filmi Doctor Strange, ilk filmi dikkat çeken ve ikincisiyle ortaya çıkan Geniş Aile 2: Her Türlü, aksiyon ve hikayesiyle merak uyandıran Dağ 2 gibi iddialı yapımların vizyona girmesiyle Kasım ayının ilk haftasında 1.009.728 kişi sinema salonlarını ziyaret etti. Dağ 2 filmi ilk filmin hafta sonu rakamını üçe katlayarak 223.772 (2.649.987 TL) biletli seyirci tarafından izlendi ve hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. UIP’in dağıtımcılığında vizyona giren Doctor Strange 208.951 (3.051.109 TL) biletli seyirci ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise gösterimdeki ikinci haftasını dolduran Yılmaz Erdoğan filmi Ekşi Elmalar yer aldı. Filmi 172.401 biletli seyirci izledi.

İkimizin Yerine

İkimizin Yerine Filmi Bir Milyonun Üzerinde İzlenmeye Ulaştı!

Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya‘nın başrolü üstlendiği öğretmen-öğrenci ilişkisi üzerinden imkansız bir hikayeye odaklanan İkimizin Yerine listenin dördüncü sırasında yer alırken toplamda 1.093.784 kişi tarafından izlendi. Beşinci sırada 74.644 kişi ile Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi yer alırken altıncı sırada 340 kopya ile vizyona giren Geniş Aile 2: Her Türlü yer aldı. Troller, Cehennem, Jack Reacher: Asla Geri Dönme ile Kubo ve Sihirli Telleri sırasıyla en çok izlenen 10 film arasında yer aldı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın