Paul Walker Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Görünebilir

0 319

Hızlı ve Öfkeli 7 filminin çekimleri sırasında yaşadığı trafik kazasında hayata veda eden Paul Walker teknoloji yardımıyla Hızlı ve Öfkeli 8’de görünebileceği açıkladı.

Belli başlı filmlerde karşımıza çıkan patlamasını Hızlı ve Öfkeli filmleriyle yapan Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli 7 filminin çekimlerinin yapıldığı 2013 yılında yaşadığı trafik kazası sonucu hayata veda etmişti. Brian O’Conner karakterini canlandıran Paul Walker ölmeden önce çoğu sahnenin çekimlerinde yer almış ancak geri kalan sahneler kardeşi Cody Walker tarafından CGI teknikleri kullanılarak çekilmişti. Aşağıdaki meşhur sahne de bu teknikler kullanılmıştı.

Paul Walker Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Karşımıza Çıkacak

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi hakkında ortaya çıkan detaylara bir yenisi daha eklendi. Game N Guide sitesinin haberine göre gelecek yıl gösterime girecek olan filmde Paul Walker‘ı da izleyeceğiz. Hızlı ve Öfkeli 7’de abisinin yerine filmde yer alan Cody Walker ikinci defa ekibe yardımcı olacak. Paul Walker’ın canlandıracağı sahneleri CGI teknolojisi yardımıyla Paul’un yüzü Cody’e uyarlanacak. Böylelikle Hızlı ve Öfkeli 8’de Brian O’Connor karakterini yeniden görebileceğiz. Ancak bu konu hakkında yapımcılar ve oyunculardan haberi doğrulayan yorum gelmedi. Çeşitli söylentilere göre ekip bu durumun izleyicilere sürpriz olmasını istiyor.

Vin Diesel

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli Filmlerinin Devamı Geleceğini Duyurdu

2017 yılında Hızlı ve Öfkeli 8‘in yanı sıra Guardians of the Galaxy Vol. 2 ve xXx: The Return of Xander Cage filmlerinde de görünecek olan Vin Diesel, Instagram paylaşımıyla Hızlı ve Öfkeli’nin devamı hakkında detaylar paylaştı. Serinin demirbaşı haline gelen Diesel Hızlı ve Öfkeli 8‘in 14 Nisan 2017, Hızlı ve Öfkeli 9′un 9 Nisan 2019 ve Hızlı ve Öfkeli 10 filminin 2 Nisan 2021’de vizyona gireceğini duyurdu.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın