Aralık Ayında Kaçırmamanız Gereken 11 Film

0 6.054

Geçtiğimiz ay Doctor Strange, Dağ 2, Geliş (Arrival), İkinci Şans, Çakallarla Dans 4 ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? gibi beklenen filmler vizyona girmişti. Yılın son ayı Aralık’ta da önemli oyuncuların olduğu, konusuyla dikkat çeken, rüştünü kanıtlamış kamera arkası ekibinin olduğu filmler vizyona girecek. Star Wars serisinin ilk spin-off projesi Rogue One: A Star Wars Story, oyun uyarlaması Assassin’s Creed ve Sen Benim HerŞeyimsin‘in başı çektiği seçkiyi hazırladık. 2016’nın son ayı Aralık’ta kaçırmamanız gereken filmlerin fragmanlarını ve detaylarını sizler için bir araya getirdik.

Kaçırmamanız Gereken 11 Aralık Ayı Filmleri

Nocturnal Animals – Gece Hayvanları

Donnie Darko, Zodiac, Source Code gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jake Gyllenhaal ve The Fighter, The Master, American Hustle ile Oscar adaylığı kazanan Amy Adams‘ın bir araya geldiği Nocturnal Animals; Austin Wright tarafından yazılan Tony and Susan adlı romandan uyarlanıyor. Venedik’ten Jüri Büyük Ödülü kazanan filmin yönetmen koltuğunda Tom Ford oturuyor. Nocturnal Animals, boşanmış bir çiftin birbirlerinin karanlık yönlerini keşfetmelerini anlatıyor.

Sen Benim Herşeyimsin

Sen Benim HerŞeyimsin, kızını seven bir babanın onu her an mutlu edebilmek için verdiği çabayı eğlenceli bir dille işleyen aynı zamanda izleyicileri güldürürken hüzünlendiren 2013 yapımı Instructions Not Included (Çocuk Büyütme Rehberi) filminin yerli uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Duygusal olayları anlatan filmin yönetmen koltuğunda Tolga Örnek otururken başrolde Tolga Çevik ve kızı Tuna Çevik yerırken onlara Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt eşlik ediyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın