Hızlı ve Öfkeli 8’in Türkçe Dublajlı Fragmanını İzlemiş miydiniz?

0 56

İlk filmlerinde daha çok hız ve arabalara odaklanan ancak gelen devam filmleriyle hızı kesip aksiyona evrilen Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi The Fate of Furious’ın ilk Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı.

Her yeni filmde aksiyon dozunu arttıran ancak hızı düşüren Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filminin yayınlanan ilk fragmanının ardından ülkemize özel Türkçe dublajlı versiyonu paylaşıldı. Sadece yedinci filmiyle 1,5 milyar doların üzerinde hasılat elde eden serinin sekizincisi yavaş yavaş değişen kimliğiyle birlikte isminde de değişikliğe gitti. The Fate of Furious ismini alan sekizinci film kadrosuna Charlize Theron ve Helen Mirren‘i de katarak daha da güçlendi.

The Fate of Furious Filmi Ne Zaman Çıkacak?

İtalyan İşi (The Italian Job), Adalet Peşinde (Law Abiding Citizen) ve Straight Outta Compton gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturan F. Gary Grey imzalı Hızlı ve Öfkeli 8 filmi, 14 Nisan 2017 tarihinde sinema tutkunlarının karşısına çıkacak. Paul Walker‘ı bir kez daha izleyebileceğimiz filmde Cody Walker abisini canlandırıyor. Serinin değişilmez isimleri Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson‘a Charlize Theron, Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor.

Hızlı ve Öfkeli 8 Filminin Konusu

Mantık ve fizik kurallarını hiçe sayan Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filminde ekibi daha zorlu engel bekliyor. Brian ve Mia ‘nın tüm aksiyondan kendilerini soyutlaması sonrası Dom, gizemli suçlu Cipher’ın etkisi altında kalıp ekibine sırtını döner. Hobbs ve Letty önderliğinde bir araya gelen ekip, bu sefer Dom’u durdurmaya çalışacaktır.

Hızlı ve Öfkeli 8
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın