Deadpool 2 Filminin Yönetmeni Belli Oldu

0 98

2016’nın en çok konuşulan filmlerinden olan Deadpool’un devamından iç açıcı haberler nihayet gelmeye başladı. Daha önce Tim Miller’ın ayrılmasıyla yönetmensiz kalan Deadpool 2’nin yönetmeni kesinleşti.

Beklentilerin üzerinde gişe başarısı olumlu notlar alan Deadpool‘un ikinci filminde yönetmen koltuğunda oturmayacağını duyuran Tim Miller‘ın ardından sorunların yaşanacağı biliniyordu. Devam filmi sesleri yükselirken Miller’ın olası seriyi terk etmesinin ardından John Wick filmleriyle adından söz ettiren David Leitch‘in adı anılmaya başlanmıştı. Ortaya çıkan yeni haberlere göre yönetmenin Deadpool 2 filmin yöneteceği kesinleşti. Bu değişimde Leitch’in çekeceği filmi izlemeden önce yorum yapmak doğru olmaz ancak Deadpool’un başarısındaki Miller dokunuşları yadsınamaz bir gerçek.

Deadpool 2

Tim Miller Deadpool 2 Filmi Hakkında Konuştu!

İlk uzun metrajlı filmine Deadpool ile imza atan Tim Miller katıldığı bir panelde sinema tutkunlarının sorularını yanıtladı. Yönetmen Deadpool 2 filminde neden yer almadığına dair bir soruya: “İlk film gibi bütçesi düşük ancak fazlasıyla görkemli bir devam filmi çekmek istediğimi söyledim, ekip benim isteklerime kulaklarını tıkayınca ben de projeden ayrılma kararı aldım, hepsi bu. Deadpool karakterine yakışan bu tarzda devam etmekti ancak olmadı.” dedi.

Heyecanla beklediğimiz Deadpool 2, 2018 yılında sinema salonlarında olacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın