Albert Einstein’ın Hayatı Dizi Oluyor! Genius Dizisinden İlk Fragman

0 101

Nobel Fizik Ödüllü bilim insanı Albert Einstein’ın hayatı dizi dünyasına konuk oluyor. Ron Howard ve Brian Grazer’ın yapımcı koltuğunda oturduğu Genius dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Sinema tutkunlarının Captain Barbosa olarak tanıdığı, Karayip Korsanları film serisinin sevilen isimlerinden olan Oscar Ödüllü oyuncu Geoffrey Rush, Alamet-i farikası olan Görelik kuramıyla bilim dünyasında çığır açan bilim insanı Albert Einstein olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Rush’ın yanı sıra dizide Einstein’in gençlik dönemlerini canlandıracak olan Johnny FlynnSeth Gabel, Michele Besso, Emily Watson ve Vincent Kartheiser yer alıyor.

Genius Dizi

Einstein’in Hayatını Anlatacak Olan Dizi Genius’tan İlk Fragman

1996 yapımı Shine isimli biyografik filmle Oscar’a uzanan Geofrey Rush‘ın başrolde olduğu dizi, Walter Isaacson’ın Einstein: His Life and Universe isimli çalışmasından beslenerek ekranlara  adapte edilecek. Genius, Einstein’in Görelilik kuramı üzerinde çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da iş kariyerinin ilk yıllarını analtacak. Nisan ayında 10 bölümden oluşacak ve National Geographic‘in bilim insanlarının hayatlarını konu edeceği antoloji serisinin ilk halkası olacak.

Cevap bırakın