Tom Hardy Mad Max: The Wasteland İçin Hazır

0 331

6 dalda Oscar kazanan George Miller’ın efsanesi Mad Max: Fury Road’ın devamı hakkında heyecan yaratan gelişmeler var. Max karakterini canlandıran Tom Hardy çekilmesi konusunda söylentiler olan Mad Max: The Wasteland filmi için hazır olduğunu söyledi.

Görsel efektleri, yönetmen ve oyuncu kadrosu aynı zamanda post-apokaliptik bir dünyada geçmesiyle sinema tutkunlarını fazlaca meraklandıran, izlenildiğinde “adamlar yapmış yaa” dedirten filmlerden biri olan Mad Max: Fury Road‘un vizyona girmesinin üzerinden 2 yıl gibi bir süre geçti. Elbette Oscar Ödülleri‘nde kazandığı ödüllerle birlikte elde ettiği gişe hasılatı devam filminin geleceğinin sinyalini verse de henüz somut bir gelişme yok. Ancak filmin oyuncularından Tom Hardy bir röportajında devam filmi için oldukça hevesli olduğunu dile getirdi.

Mad Max: Fury Road - Tom Hardy

Tom Hardy: “Mad Max: The Wasteland Filmi İçin Beni Her An Çağırmalarını Bekliyorum”

Oscar‘lı oyuncu Mel Gibson’ın unutulmayan karakterler arasına soktuğu Max Rockatansky, Tom Hardy ile yeniden beden bulmuş ve sinema tutkunları tarafından beğeni kazanmıştı. Oyuncu The Warp ile gerçekleştirdiği röportajda karakteri yeniden canlandırmak için istekli olduğunu dile getirdi. Kendisine yöneltilen Mad Max: The Wasteland filmi çekilecek mi? sorusuna; “Evet, filmin çekileceğine inanıyorum! Projenin ne zaman start alacağını bilmiyorum, ama bunun geliştirme aşamasında olduğuna emin olabilirsiniz. Hikayenin etrafında yüzen birkaç kişi var. Beni her an aramalarını ve rol için çağırmalarını bekliyorum.” dedi.

Bu açıklama her ne kadar resmi olarak görülmese de, Max’in yeniden göreceğimizi biliyoruz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın